ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:  ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΕΝΡΟ ΚΑΡΑΤΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΝΕΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ 'ΑΠΣ ΟΙΩΝΟΣ' , ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,  ΣΥΡΑΚΟΥΣΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗ.

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ SDC ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ SDC, ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΝΕΟ ΧΩΡΟ.ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦ.ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΤΜΗΜΑΤΑ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΑΕ  ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ  ΣΤΟ SDC...!

 

 

 

 

 

ΟΙ ΚΕΝΡΟΚΑ ΤΟΥ STREET DEFENCE CLUB ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΕΝΡΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ  9/4/16  ΑΠΟΚΟΜΙΖΩΝΤΑΣ  ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΞΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ 4 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 3 ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ! 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ SDC!! 28/11/15

TO SDC ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΟΟΟΟΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28/11/15!!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ 21/11/15

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 21/11 /15 , 11:00 - 13:00 ΑΠΟ ΙΑΤΡΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ,ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΑΡΠΑ, ΠΝΙΓΜΟΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ , ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ!
ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΤΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΥ SDC!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ.

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ SDC ΣΤΟ ΣΕΦ 12-13/9!!

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΥΛ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ SDC ΣΤΟ ΣΕΦ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ' AUTO BATTLESHIP FESTIVAL' . ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟ

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ  ΣΤΟ EXTRA CHANNEL

.ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΣΤΗΝ GALLERY

 the art of defence...